PAN PRECEL ZAPRASZA, A KAWA JEST NASZA! Ekspres kolbowy i młynki w lokalu gastronomicznym.
B2B - początek
Z Panem Preclem spotkaliśmy się kilka "latte" temu w jednej z naszych kawiarni monko. Tamto spotkanie, przy filiżance kawy (a jakże!) przerodziło się we współpracę. Jej efektem była dostawa przez nas ekspresu i zestawu młynków do nowych lokalizacji Pana Precla we Wrocławiu.
Stała współpraca
Jest nam niezmiernie miło, bo gdy marka naszego klient rozpoczęła się rozrastać na inne miasta Polski, to nasze dobre relacje wypracowane na gruncie lokalnym oraz dobra kawa, zadecydowały o naszym skromnym udziale w tym projekcie. Tym samym mieliśmy przyjemność dostarczyć kawowe wyposażenie do nowo otwartego punktu Pana Precla w samym centrum Łodzi przy ul. Piotrkowskiej.
Kawa ziarnista świeżo palona
W najnowszej lokalizacji zainstalowaliśmy 2- grupowy ekspres Sanremo, dokonaliśmy jego pełnego programowania jak również kalibracji dwóch młynków automatycznych. Wzorem sprawdzonego rozwiązania z Wrocławia, również i tutaj Pan Precel zdecydował się na wybór ziaren Gentle Classic i Strong Touch. Pierwsza z kaw, to jednorodna Arabica z Brazylii. Druga kawa, to blend Arabiki z Robustą. Jest to kawą intensywna, ale mało kwasowa i z niewyczuwalną goryczą. To właśnie dodatek Robusty nadaje jej charakterystyczny, czekoladowo-orzechowy smak. Po ustawieniu sprzętu przeszliśmy płynnie do szkolenia załogi. Której zadaniem będzie serwowanie kawy najwyższej jakości.
monko. to kawa, ale nie tylko
Poza szerzeniem kultury picia dobrej kawy, w monko zajmujemy się kompleksowo tematem ziarna. Począwszy od wypału zielonego ziarna, przez branding oraz dystrybucję sprzętu i szkolenia baristów. Jeśli na którymś z tych etapów chcesz nawiązać współpracę, to pisz śmiało: zapytaj@monkocoffee.pl