Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
kawa ziarnista monko. strong touch - 70 g
kawa ziarnista monko. strong touch - 70 g
kawa ziarnista monko. strong touch - 70 g
kawa ziarnista monko. strong touch - 70 g
kawa ziarnista monko. strong touch - 70 g
kawa ziarnista monko. strong touch - 70 g
kawa ziarnista monko. strong touch - 70 g
kawa ziarnista monko. strong touch - 70 g

kawa ziarnista monko. strong touch - 70 g

  • - blend ziaren: Arabika 60% i Robusta 40%
  • - najwyższa zawartość kofeiny!
  • - pochodzenie ziaren: Brazylia, Indie
  • - kwasowość: niska
  • - goryczka: umiarkowana
  • - słodycz: wyraźna
  • - rekomendowane metody parzenia: espresso, moka.
13,00 zł
brutto / szt.
Najniższa cena produktu w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki:
Możesz kupić za 260 pkt.
paczka
Rozmiar
Szybkie zakupy 1-Click(bez rejestracji)
Produkt niedostępny
Produkt niedostępny
14 dni na łatwy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy
Po zakupie otrzymasz 6.50 pkt.

bardzo mocna kawa ziarnista monko. STRONG TOUCH

to mocny zapach i smak kawy o poranku.Kawa dla ceniących intensywne aromaty w klasycznej odsłonie. Idealnie odnajduje się przygotowywana w ekspresach automatycznych jak i kolbowych.

Tak więc STRONG TOUCH należy parzyć zdecydowanie metodami ciśnieniowymi jako espresso w ekspresach kolbowych, automatycznych i w kawiarce typu moka.

Osoby posiadające popularne elektryczne ekspresy przelewowe, czy frenchpressy odkryją dobre strony tej kawy - jej korzenną goryczkę balansuje słodycz karmelizowanego cukru. Wyczuwalny posmak słodko-gorzkiej czekolady sprawia, że dobrze smakuje jako kawa czarna jak i z mlekiem. ST, to kawa serwowana przez nasze mobilne kawiarnie mobiCafé.

Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o tajnikach parzenia dobrej kawy w ekspresie automatycznym, to zapraszamy na naszego bloga. We wpisie "walnij z automatu" znajdziesz dużo przydatnych informacji na temat tego, na co zwrócić uwagę parząc kawę tą metodą.

opakowanie 70 g

Kod producenta
5904883084308

Z naszego bloga

NAPĘDZANI KOFEINĄ! - NOWY PROJEKT

Zapraszamy do naszego bloga, gdzie dzielimy się fascynującą historią powstania naszych mobilnych kawiarni, marki kawy monko i nie tylko. Przeczytaj, jak kawa napędza naszą działalność i jak rozwinęliśmy się na polskim rynku. Znajdziesz tam również informacje o naszych eventach kawowych, naszej kawie siekiera - najmocniejszej kawie w Polsce, a także o pasji kolarskiej, którą połączyliśmy z kofeinowym hasłem. Ponadto, dowiesz się o naszej współpracy z renomowaną marką JURA, a także o naszych planach na przyszłość.

Czytaj więcej
EKSPRESY DO KAWY - NAJLEPSZE EKSPRESY CIŚNIEOWE

Najlepsze ekspresy ciśnieniowe są wybierane przez wielu miłośników kawy ze względu na ich doskonałą jakość, wygodę i możliwość przygotowania różnych rodzajów kaw. Dzięki odpowiedniemu ciśnieniu, ekspresy te umożliwiają uzyskanie intensywnego smaku i aromatu kawy. Są również łatwe w obsłudze, często wyposażone w funkcje automatycznego wyłączania i dysze do spieniania mleka. Wybór najlepszego ekspresu ciśnieniowego zależy jednak od indywidualnych preferencji i warto przemyśleć swoje potrzeby przed dokonaniem zakupu.

Czytaj więcej
PREZENT NA DZIEŃ MATKI

Dzień Mamy? A nie masz jescze prezentu? Kawa ziarnista monko.COFFEE to idealny PREZENT NA DZIEŃ MATKI.

26 maja to Dzień Mamy, warto docenić swoje Mamy i podarować im w prezencie kawę ziarnistą od monko.COFFEE.

Kawa to chyba najbardziej PRKATYCZNY PREZENT NA DZIEŃ MAMY, bo jak wiadomo każda Mama lubi kawę...

Skorzystaj z promocji i podaruj swojej Mamie NAJLEPSZY PREZENT = KAWA ZIARNISTA monko.COFFEE

Czytaj więcej
METODY OBRÓBKI KAWY: JAK WPŁYWAJĄ NA SMAK I AROMAT KAWY ZIARNISTEJ
Kawa to napój, którym uwielbiają się wszyscy miłośnicy kofeiny. Jednym z kluczowych elementów wpływających na jej smak i aromat jest metoda obróbki kawy. W tym artykule omówimy różne metody obróbki kawy, ich wpływ na smak napoju oraz jakie znaczenie mają dla kawy ziarnistej, kawy speciality i kawy jakości premium.
Czytaj więcej
SIEKIERA
Jest w Indiach jeden gość, co zamiast uprawiać Kamasutrę, uprawia w ogródku Robustę. Twierdzi, że to najlepsza Robusta na świecie. Daliśmy się skusić na to zielone ziarno. Wypaliliśmy je elegancko niczym węgiel w Bieszczadzkich retortach i tak właśnie powstała SIEKIERA!
Czytaj więcej
pixel