Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
kawa ziarnista monko. pure power - 70 g
kawa ziarnista monko. pure power - 70 g
kawa ziarnista monko. pure power - 70 g
kawa ziarnista monko. pure power - 70 g
kawa ziarnista monko. pure power - 70 g
kawa ziarnista monko. pure power - 70 g
kawa ziarnista monko. pure power - 70 g
kawa ziarnista monko. pure power - 70 g

kawa ziarnista monko. pure power - 70 g

  • - blend ziaren: Arabika 85% i Robusta 15%
  • - pochodzenie ziaren: Brazylia, Kolumbia, Gwatemala, Indie
  • - kwasowość: niska
  • - goryczka: umiarkowana
  • - słodycz: wyczuwalna
  • - rekomendowane metody parzenia: espresso, moka, aeropress, frenchpress
13,00 zł
brutto / szt.
Najniższa cena produktu w okresie 30 dni przed wprowadzeniem obniżki:
Możesz kupić za 260 pkt.
paczka
Rozmiar
Szybkie zakupy 1-Click(bez rejestracji)
Produkt niedostępny
Produkt niedostępny
14 dni na łatwy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy
Po zakupie otrzymasz 6.50 pkt.

mocna kawa ziarnista monko. pure power

to mocny zapach i smak kawy o poranku. Jeśli preferujesz tradycyjne doznania w postaci mocnej czarnej kawy, ta mieszanka jest dla Ciebie. Propozycja z naturalną, delikatną słodyczą, która stawia na nogi i serwuje kofeinowego kopa.

Pure Power, to wyselekcjonowane ziarna Arabiki z Brazylii, Kolumbii, Gwatemali. Kawa cechuje się lekką, przyjemną nugatową słodyczą z lekko korzennym aromatem i goryczką karmelizowanego cukru. Dodatek Robusty z Indii wzbogaca słodycz i moc.

PP należy parzyć zdecydowanie metodami ciśnieniowymi jako espresso w ekspresach kolbowych, automatycznych i w kawiarce moka. Polubisz ją również z aeropressu i frenchpressu - zależnie od ochoty. monko. pure power to blend, który towarzyszy nam od lat w naszych mobilnych kawiarniach mobiCafé. Codziennie rano parzymy na nim espresso w naszych lokalach WAGA i HALA monko.

opakowanie 70 g

Symbol
PP70G
Kod producenta
5904883084315

Z naszego bloga

NAPĘDZANI KOFEINĄ! - NOWY PROJEKT

Zapraszamy do naszego bloga, gdzie dzielimy się fascynującą historią powstania naszych mobilnych kawiarni, marki kawy monko i nie tylko. Przeczytaj, jak kawa napędza naszą działalność i jak rozwinęliśmy się na polskim rynku. Znajdziesz tam również informacje o naszych eventach kawowych, naszej kawie siekiera - najmocniejszej kawie w Polsce, a także o pasji kolarskiej, którą połączyliśmy z kofeinowym hasłem. Ponadto, dowiesz się o naszej współpracy z renomowaną marką JURA, a także o naszych planach na przyszłość.

Czytaj więcej
EKSPRESY DO KAWY - NAJLEPSZE EKSPRESY CIŚNIEOWE

Najlepsze ekspresy ciśnieniowe są wybierane przez wielu miłośników kawy ze względu na ich doskonałą jakość, wygodę i możliwość przygotowania różnych rodzajów kaw. Dzięki odpowiedniemu ciśnieniu, ekspresy te umożliwiają uzyskanie intensywnego smaku i aromatu kawy. Są również łatwe w obsłudze, często wyposażone w funkcje automatycznego wyłączania i dysze do spieniania mleka. Wybór najlepszego ekspresu ciśnieniowego zależy jednak od indywidualnych preferencji i warto przemyśleć swoje potrzeby przed dokonaniem zakupu.

Czytaj więcej
PREZENT NA DZIEŃ MATKI

Dzień Mamy? A nie masz jescze prezentu? Kawa ziarnista monko.COFFEE to idealny PREZENT NA DZIEŃ MATKI.

26 maja to Dzień Mamy, warto docenić swoje Mamy i podarować im w prezencie kawę ziarnistą od monko.COFFEE.

Kawa to chyba najbardziej PRKATYCZNY PREZENT NA DZIEŃ MAMY, bo jak wiadomo każda Mama lubi kawę...

Skorzystaj z promocji i podaruj swojej Mamie NAJLEPSZY PREZENT = KAWA ZIARNISTA monko.COFFEE

Czytaj więcej
METODY OBRÓBKI KAWY: JAK WPŁYWAJĄ NA SMAK I AROMAT KAWY ZIARNISTEJ
Kawa to napój, którym uwielbiają się wszyscy miłośnicy kofeiny. Jednym z kluczowych elementów wpływających na jej smak i aromat jest metoda obróbki kawy. W tym artykule omówimy różne metody obróbki kawy, ich wpływ na smak napoju oraz jakie znaczenie mają dla kawy ziarnistej, kawy speciality i kawy jakości premium.
Czytaj więcej
BRAZYLIA - KAWA I CIEKAWOSTKI
Brazylia - kawa i ciekawostki
Kraj Kawy czyli Brazylia… nie, coś tutaj się nie zgadza… Kawa pochodzi przecież z Etiopii. Owszem, ale to właśnie Brazylia od 1840 roku jest uznanym największym producentem kawy na świecie, a jej zbiory stanowią 1/3 światowych plonów. Co jeszcze ciekawego wiemy o brazylijskiej kawie i o samej Brazylii? Przeczytaj nasz artykuł.
Czytaj więcej
NA SZEROKICH WODACH BAŁTYCKIEGO PORTERA
Mnogość składników tej piwnej układanki sprawia, że dość karkołomnym przedsięwzięciem jest przelanie tej historii na ekran komputera, ale spróbuję… To był wczesny i mroźny poranek. Drogi zawalone z lekka śniegiem, zabytkowy mercedes zapakowany kawowym i fotograficznym sprzętem i lecimy! Chcemy być wcześniej, żeby na spokojnie rozglądnąć się po okolicy i nagrać kilka wstępnych ujęć. Zależy nam, żeby elegancko udokumentować to wydarzenie
Czytaj więcej
EKSPRESSO, MOCZA, SZEMĘ ITP.
Kawa jest dla wszystkich, a punkt wtajemniczenia w kawowy świat, wcale nie jest na niskim poziomie. Odrywając się od poziomu kawy mielonej z marketu początki mogą być dość zawiłe i onieśmielające. Dużo nowych sprzętów, nazw i wyglądających na skomplikowane procedur parzenia
Czytaj więcej
SIEKIERA
Jest w Indiach jeden gość, co zamiast uprawiać Kamasutrę, uprawia w ogródku Robustę. Twierdzi, że to najlepsza Robusta na świecie. Daliśmy się skusić na to zielone ziarno. Wypaliliśmy je elegancko niczym węgiel w Bieszczadzkich retortach i tak właśnie powstała SIEKIERA!
Czytaj więcej
pixel